Triss på nätet

Numera kan man alltså skrapa trisslotter direkt på nätet, det är inte svårt och man gör på nästan precis samma sätt som med en fysisk lott. Det går till så att man surfar in på Svenska spels hemsida och skapar ett medlemskonto. Sedan väljer man Triss i menyn, då kommer det att komma upp vilka olika trisslotter man kan skrapa och om det finns några kampanjer med Triss så ser du det här.

När du valt en lott så väljer du att antingen köpa den eller att skrapa den som demolott. För att sedan skrapa själva lotten och se om du fått någon vinst så klickar du antingen på knappen som heter ”skrapa automatiskt” eller väljer ett av ”skrapverktygen” i menyn. När man klickar på skrapa automatiskt så kommer alla fält att visa sig på en gång och du ser om du vunnit eller inte. Om du väljer ett skrapverktyg så får du själv dra med muspekaren över lotten och då ser det ut som att du skrapar den på riktigt. Skulle du sedan vara osäker på om du vunnit eller inte är det bara att klicka på ”kontrollera vinsten” då kommer du säkert att få veta om du vunnit eller inte. Om det är en demolott du skrapar som inte kostar några pengar så kan du inte heller vinna något. Men det kan vara ett bra sätt att prova på innan du betalar så att du säkert förstår hur det går till.

För att se vinstplanen så kan man inte bara vända på den digitala lotten som man gör när man skrapar fysiska lotter. Men det är inte svårt att hitta den i menyraden och där kan du läsa exakt hur stora vinster det finns och hur stor chans man har att vinna. Du behöver inte köpa en lott för att läsa vinstplanen heller. Kostnaden för att skrapa Triss online är precis densamma som när man skrapar fysiska lotter. Enda skillnaden är egentligen att det ibland finns kampanjer på trisslotter online som inte finns i butik. Det som är så bekvämt och trevligt med att skrapa triss på nätet är att du inte behöver springa ut till någon affär för att köpa lotten och för att inkassera vinsten behöver du inte heller göra något. Beroende på hur stor vinsten är så får du den direkt in på ditt spelkonto som du skapat när du blev medlem på Svenska spels hemsida.